Wahlforssinkatu 6, 80100 Joensuu  / 010 421 8000 / avoinna ma-pe 8-17.00
Etusivu
Yritys
Palvelut
Tuotteet
Yhteystiedot

Tuotteet

Valitaan yhdessä varma ratkaisu!

Mekaanisten lukitustuotteiden ja oviautomatiikan lisäksi tarjontaamme kuuluvat erilaiset palonsulku-, murtohälytin- sekä kamera- ja kulunvalvontajärjestelmät. Asiantuntijoidemme opastuksella asiakkaamme löytävät kattavasta tuotevalikoimastamme juuri heille parhaiten sopivat tuotteet. Neuvoillamme asiakas saa onnistuneen lopputuloksen.

Lukot, ovensulkijat, oviautomatiikka ja palonsulkujärjestelmät

Lukot
Nykyaikaiset käyttölukot ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Lisäksi ne takalukittuvat automaattisesti, joka on tehokas keino estää asiaton pääsy sisälle. Turvallisuutta voidaan lisätä vielä varmuuslukon avulla.

Oviautomatiikka ja ovensulkijat
Automaattisesti avautuvat ja sulkeutuvat ovet lisäävät esteettömyyttä sekä arjen mukavuutta. Meiltä saat ratkaisut niin kääntö- kuin liukuoviinkin. Ovien sulkeutuminen voidaan varmistaa ovensulkimen avulla niissä kohteissa, joissa automaattinen avautuminen ei ole tarpeen.

Palonsulkujärjestelmä
Paloturvallisuusmääräykset vaativat osastoivan oven eli palo-oven pitämistä lukittuna. Ovi tulee varustaa myös ovensulkimella, jolla varmistetaan, ettei palon sattuessa savu ja tuli leviä muualle rakennukseen.

Monissa rakennuksissa, kuten sairaaloissa, virastoissa ja hotelleissa pitää voida kulkea esteettömästi, jolloin ovia ei voida pitää suljettuina. Tällöin ovi pitää varustaa palonsulkujärjestelmällä, joka sulkee osastoivat automaattisesti tulipalon sattuessa. Meiltä löytyvät turvalliset ja vaatimukset täyttävät ratkaisut kaikkiin tarpeisiin sekä ovimalleihin.

Päämiehemme: Abloy

 

Painikkeet, vetimet, helat

Perinteistä vai modernia, ulko- vai sisätiloihin? Meiltä saat painikkeet, vetimet ja helat jokaiseen makuun ja eri käyttötarpeisiin. Oikeanmuotoisilla painikkeilla voidaan esimerkiksi helpottaa oven avaamista sekä mahdollistaa erilaiset avaamisotteet sekä -korkeudet.

Päämiehemme: Abloy

 

Valvontajärjestelmät

Erilaisten sähköisten valvontajärjestelmien avulla voidaan suojata tehokkaasti ihmisiä, omaisuutta, tietoja sekä rakennuksia.

Kulunvalvonta
Kulunvalvonnan tarkoituksena on valvoa, ohjata, seurata, rajoittaa sekä rekisteröidä henkilöiden liikkumista kiinteistössä. Kulunvalvonnalla estetään luvaton kulku kiinteistössä ja pystytään näin suojautumaan ulkopuolisten aiheuttamia vahinkoja vastaan.

Videovalvonta
Videovalvonta on tehokas tapa ennaltaehkäistä omaisuuteen, ihmisiin tai rakennuksiin kohdistuvia rikoksia ja ilkivallantekoja. Järjestelmän avulla voidaan tuottaa kuvamateriaalia ulko- ja sisätiloista.
 
Rikosilmoitus
Rakennuksen ja omaisuuden suojaamisessa voidaan hyödyntää rikosilmoitusjärjestelmää. Se havaitsee ja ilmoittaa sovituille turvallisuusorganisaatioille tilanteet, joissa rikoksia on tapahtumassa.

Päämiehemme: Alarm System Finland Oy, GE Security Finland

 

Ovipuhelimet

Ovipuhelin on edullinen investointi asumisen mukavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi. Rakennamme ovipuhelinjärjestelmiä kaikenkokoisiin kohteisiin, yksityisille sekä yrityksille.

Päämiehemme: Comelit ovipuhelimet / Tamcent Oy

 

Portti- ja teollisuusovikoneistot

Kauttamme asiakas saa koneistot rullaoviin, nosto-oviin, taitto- ja liukuoviin sekä kääntö- ja liukuportteihin. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi erilaisia porttikoneistoja raskaaseen ja vaativaan teollisuuskäyttöön.

Päämiehemme: Ovitor Oy