Wahlforssinkatu 6, 80100 Joensuu  / 010 421 8000 / avoinna ma-pe 8-17.00
Etusivu
Yritys
Palvelut
Tuotteet
Yhteystiedot

Joensuun Lukituspiste Oy

Turvaa ammattitaidolla!

Joensuun Lukituspiste Oy on vuonna 2003 perustettu yritys, jonka omistajilla oli yli 20 vuoden kokemus alalta. Osaavaan henkilökuntaan kuuluu seitsemän työntekijää. Olemme valtakunnallinen toimija, jonka asiakkaita ovat muun muassa rakennusliikkeet, isännöitsijätoimistot sekä suuret kiinteistölaitokset. Palvelemme myös pientalorakentajia. Toimintamme avainsanoja ovat luotettavuus, rehellisyys, täsmällisyys, ammattitaito sekä nopea palveluaika.

Panostamme laatuun!

Toiminnan ja osaamisen jatkuva kokonaisvaltainen kehittäminen on meille tärkeää. Abloy-valtuutettuna lukkoliikkeenä käytössämme on viimeisin tieto tuoteuutuuksista, turvallisuusasioista sekä toimintaan liittyvistä ympäristömääräyksistä. Seuraamme aktiivisesti alalla tapahtuvia muutoksia, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaimmat ratkaisut.

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt liikkeellemme kansainvälisen ISO 9001:2000 -standardiin perustuvan laatusertifikaatin. Se on osoitus panostamisestamme laatuun kaikilla toimintamme osa-alueilla. Yrityksemme on sitoutunut laatusertifikaatin asettamien vaatimusten ja tavoitteiden noudattamiseen. Laatujärjestelmä takaa asiakkaillemme, että tuotteemme ja palvelumme täyttävät tiukat kansainväliset standardit. Laatujärjestelmän toteuttamista valvoo ulkopuolinen taho.